Ziarul Financiar. Gepeto Impex SA, profit record la un an de la ieşirea din insolvență

Ziarul Financiar. Gepeto Impex SA, profit record la un an de la ieşirea din insolvență

Mezelurile Gepeto sunt cel mai mare brand al industriei de prelucrare a cărnii din judeţul Constanţa, şi unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de profil din sudul şi estul ţării.

La un an de la ieşirea din insolvenţă, compania Gepeto Impex SA a raportat un profit record de 56.030.729 lei. Succesul acestei reveniri în forţă se datorează în principal produselor foarte apreciate în rândul consumatorilor de carne şi mezeluri.

Înfiinţată în anul 1998 pe raza administrativă a comunei Lumina, judeţul Constanţa, Compania Gepeto Impex SA a traversat între 2015 şi 2019 o perioadă mai grea, finalizată însă cu ieşirea din insolvenţă a firmei cu un an mai devreme decât era prevăzut. Asta în condiţiile în care doar câteva mari companii din întreaga ţară, numărate pe degetele de la o mână,  au reuşit să se redreseze şi să iasă din insolvenţă în ultimii 20 de ani.

Trendul crescător şi modelul de business de succes s-au menţinut, iar confirmarea a venit: compania a înregistrat pe anul 2020 cel mai mare profit din istoria sa, în ciuda pandemiei care a lovit puternic toată economia.

Potrivit datelor publice ale Ministerului de Finanţelor, SC Gepeto Impex SA a înregistrat un profit de 56.030.729 lei.

„După o perioadă grea de reorganizare, am reuşit să ieşim cu un an mai devreme din insolvenţă, iar în 2020 am avut un profit record. Acest lucru ne arată că suntem pe un drum bun, că renaşterea noastră s-a făcut pe baze sănătoase şi trainice, iar principalul merit este al tuturor angajaţilor, furnizorilor şi partenerilor noştri, cărora le mulţumesc”, a declarat Robert Boroianu, acţionar al companiei.

Articol complet pe Ziarul Financiar.ro

Share this post

Lasă un răspuns