Despre Noi

Controlul Calității

Mezelurile și fiecare etapă a procesului de producție sunt verificate cu o precizie minuțioasă. Toate analizele efectuate de Gepeto depășesc, uneori, chiar și ceea ce este cerut de legislația actuală. În special, Gepeto este una dintre puținele companii capabile să efectueze verificări în timp real asupra cărnii care intră în companie. Acest lucru asigură că Gepeto este o companie capabilă să mențină cel mai înalt standard de calitate pentru toate produsele ce îi poartă numele.

Certificat IFS Food

Aprovizionare

Controlul lanțului de aprovizionare, selecția animalelor, rețetele și o alegere minuțioasă a ingredientelor reprezintă o parte extrem de importantă a activității Gepeto. Evaluarea și selectarea furnizorilor este făcută în baza unor tehnici și proceduri bine stabilite și mereu plecăm de la intenția clară de a dezvolta parteneriate pe termen cât mai lung. Pentru noi, provocarea este de a combina garanțiile și standardele de siguranță ale sistemelor industriale cu acuratețea și atenția acordată procesului artizanal.

Chiar și îngrijirea în alegerea și dozarea ingredientelor este un standard autentic al producției Gepeto. În cele din urmă, fiecare produs respectă orele de afumat, de condimentare sau de gătit foarte specifice, pentru un rezultat final de o calitate impecabilă.

Harta Distributie

Logistica

Pentru a asigura punctualitatea și eficiența livrărilor sale, Gepeto deservește zona de SE a țării. Folosim agenți de vânzări profesioniști care, alături de departamentul de livrări, asigură distribuirea produselor în cele mai bune condiții de depozitare și în perioade rapide și regulate.

Din deceniu în deceniu și mână în mână cu extinderea și capilarizarea sistemului de vânzări, compania a putut conta pe implementarea proceselor logistice, încredințând vehiculelor și șoferilor o distribuție din ce în ce mai punctuală și eficientă către client.

Fabrica

Producția mezelurilor Gepeto este făcută la Constanța, în fabrica modernă, ce respetă toate standardele și normele europene în vigoare, construită în comuna Lumina. Din dorința și scopul determinat de a garanta că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, am continuat și vom continua să investim în echipamente. Dispunem de propria unitate de depozitare, tranșare a cărnii de porc, vită și oaie, o unitate de obținere a cărnii tocate și preparate precum și de procesare a cărnii de pasăre, porc, vită, oaie și curcan.

fabrica

Resurse umane și responsabilitate socială

Ne mândrim cu angajații noștri și cu experiența pe care unii dintre ei au acumulat-o alături de noi încă de când au fost puse bazele Gepeto. Împreună facem parte din tradiția Gepeto. Permanent, ne asigurăm că toți agajații, indiferent de departamentul din care fac parte, beneficiază de cele mai bune condiții și pachete salariale atractive, că le sunt respectate drepturile legale și sistemele de valori. Garantăm un mediul de lucru sigur, respectând normele SSM și nu facem niciodă rabat de la protejarea sănătății angajaților și colaboratorilor noștri.

De asemenea, acordăm o importanță deosebită în respectarea mediului înconjurător. Protecția mediului reprezintă o prioritate în toate aspectele activității noastre, nu doar din punct de vedere legal sau al normelor impuse de Uniunea Europeană, ci și din perspectiva principiului de a proteja resursele esențiale ale Pământului pentru generațiile viitoare.

  Formular Contact

  Contact

  Adresa: Str Tulcei nr 148, Lumina, Constanta

  Telefon: (0241) 585-152

  Email: office@gepeto.ro


  Program de lucru

  Luni - Vineri: 8:30 - 16:30

  Sambata: Inchis

  Duminica: Inchis

  Share this post