About Us


FABRICA MEZELURILOR BUNE

Arta preparării cărnii de calitate este o poveste scrisă de oameni pasionați, care, în ani de experiență, au făcut din Gepeto fabrica mezelurilor bune. Nu există un moment mai magic decât să stai la masă în compania celor dragi și să te dedici plăcerii de a gusta aromele tradiției gastronomice românești. Gepeto este sinonim cu tradiție, arome, gusturi excelente și unice. Acest lucru se datorează faptului că de la primul preparat nu am compromis niciodată calitatea. Calitatea mezelurilor Gepeto reprezintă combinația perfectă între modul de preparare, ingrediente și gust – o rețetă definită în 23 de ani de activitate în industria alimentară.MISIUNEA NOASTRA

Să urmărim în continuare excelența absolută în producția unei game largi de mezeluri, toate de cea mai înaltă calitate și accesibile unui număr cât mai mare de consumatori. De asemenea, o misiune pe care o împărtășim cu toți aceia care lucrează cu noi este de a ne angaja întotdeauna să garantăm transparența producțiilor noastre – de la selecția fermelor până la controlul lanțului de aprovizionare, de la căutarea celor mai bune ingrediente pentru respectarea timpurilor naturale. A fi exigent în ceea ce privește calitatea și siguranța este în natura noastră ca antreprenori. Din acest motiv, toate mezelurile marca Gepeto sunt produse numai cu carne 100% românească.

Prezentare organizatie


 • Istoric

Incepand cu  anul 2008 Gepeto a deschis propria unitate de  depozitare, transare carne de porc, vita si oaie,  unitate de obtinere a carnii tocate si preparate precum si de procesare a carnii de pasare, porc, vita, oaie si curcan.

Prin intermediul acestui proiect, Gepeto si-a propus realizarea unei unitati de transare si fabricare a preparatelor din carne de porc, pui, vita, oaie si curcan, si de fabricatie a carnii tocate si carnii preparate, unitate in care se vor desfasura activitaţi pentru receptia, depozitarea, transarea, fabricarea si ambalarea preparatelor din carne, depozitarea si livrarea acestora, capacitatea de productie fiind de 60 tone/zi.

Spatiile sunt dotate cu echipamente si utilaje corespunzătoare fluxului transare, procesare si de ambalare, si depozitare a carnii si preparatelor din carne obtinute prin tratamente termice de afumare, fierbere, fierbere si afumare, fierbere, dublu afumare si uscare,  respectand normele sanitar-veterinare în vigoare.


 • Structura organizatiei

GEPETO IMPEX SA este o societate comercială pe actiuni , în urma înscrierii la Registrul Comertului sub J13/2181/1998, CUI: RO RO11034874  având, conform clasificării CAEN, domeniile de activitate : 1011-Prelucrarea si conservarea carnii,1012-Prelucrarea si conservarea carnii de pasare, 8292-Activitati de ambalare, 5210-Activitati de depozitare. Aceste domenii pentru GEPETO IMPEX SA sunt de o importanţă majoră pentru dezvoltarea organizaţiei.

Top Managementul este asigurat de personal cu experienta în acest domeniu cat si in organizarea-conducerea acestei afaceri.

Reteaua complexa de procese si puncte de lucru determina realizarea functiilor organizaţiei:

– marketing si prospectarea pietei

– ofertare/contractare

– specificarea si dezvoltarea produsului

– procesul de aprovizionare

– planificarea si dezvoltarea proceselor

– masurarea, controlul si reglarea proceselor

– mentinerea proceselor (mentenanta dotarilor)

– inspectie si examinare

Procesele organizatiei, a caror harta este prezentata in Anexa 2, exista atat in cadrul functiilor, cat si intre acestea. Ele sunt descrise prin proceduri operationale si de sistem.

Nivelul I – top managementul este asigurat de catre ADMINISTRATOR.

Nivelul II – conducerea executiva este asigurata de catre sefii de compartimente/puncte de lucru:

 • Economic
 • Comercial
 • Productie
 • Tehnic

Nivelul III si IV – personal executiv


 • Produse, piete

Produsele comercializate se adresează tuturor categoriilor de consumatori. Gepeto va acţiona mereu conform celor mai etice standarde si garanteaza ca produsele oferite sunt de cea mai inalta calitate si de incredere.

Piata de desfacere este constituită din clienti persoane fizice si juridice care-si desfasoara activitatea in diverse domenii. Diversitatea produselor proaspete te imbie sa mai revii si sa transmiti aceasta experienta prietenilor si cunoscutilor.


 • Cererea 

Organizatia noastră isi propune ca produsele oferite să raspundă cerintelor clientilor nostri la un nivel de calitate solicitat si chiar să întreacă asteptarile, la cel mai bun raport calitate-pret.

Gepeto are radacini in Dobrogea , iar ramurile sale de distributie a produselor se întind în toată România şi mai departe – am dezvoltat o retea de distributie care acopera S-E –ul Romaniei ( jud. Constanta, jud. Tulcea, jud. Braila, jud. Galati, jud. Teleorman , jud. Calarasi,jud. Ialomita, Bucuresti)

Monitorizăm reclamatiile aparute pentru a rezolva imediat orice nemultumire si a impiedica reaparitia neconformitatilor.

Segmentul de piata vizat este reprezentat de persoane fizice de orice varsta. In acest domeniu se poate remarca un caracter usor sezonier generat de respectarea unor traditii (postul de Paste si cel de Craciun) cand persoanele fizice cumpara mai rar produsele noastre.

Oferta de produse ale S.C.  GEPETO IMPEX SA prin structura, diversitatea, calitatea si preturile practicate se adreseaza deopotriva persoanelor cu venituri mari, medii si mici. Apreciem ca in perioada urmatoare va continua acest proces, fapt ce va determina o crestere insemnata a vanzarilor si dezvoltarea organizatiei.


 • Facilitati oferite 

GEPETO IMPEX SA a reusit să castige un loc bun ca urmare a gamei variate de produse, flexibilitate în stabilirea preturilor in functie de tipul de produs si nu în ultimul rand prin seriozitatea si promtitudinea deservirii tuturor clientilor.

Strategia de piata a firmei este de a asigura preturi accesibile pentru toti clientii, printr-o buna colaborare cu furnizorii de materii prime si materiale care contribuie la realizarea unor produse si servicii de calitate. • Aprovizionarea 

Suntem preocupati de relatiile comerciale cu furnizorii nostri de materii prime/materiale deoarece de calitatea acestora depinde si calitatea si siguranta produselor alimentare fabricate de organizatia noastra. Evaluarea si selectarea furnizorilor se face pe baza de tehnici si proceduri stabilite. Dezvoltam cu furnizorii nostri pe cat posibil un parteneriat pe termen cat mai lung.

SC  GEPETO IMPEX SA se aprovizioneaza cu materii prime/materiale de la firme direct producatoare cat si de la distribuitorii concernelor internationale, cei mai importanti. Cu acesti furnizori firma are relatii de cooperare bine consolidate, bazate pe relatii comerciale de incredere, colaborare si avantaje reciproce. In acest domeniu oferta este suficient de mare incat firma nu este dependenta de unul sau anumiti furnizori.


 • Concurenta

Fata de concurenta existenta, organizatia noastra asigura in plus pentru clientii sai o mare diversitate de produse oferite.

Pentru asigurarea unor conditii mai bune de desfasurare a activitatii si pentru atragerea cit mai multor clienti, GEPETO IMPEX SA este intr-un proces de extindere si modernizare a spatiilor existente.

Ca amenintare pentru organizatia noastra este mentinerea inca a puterii scazute de cumparare a populatiei si a agentilor economici din zona.


 • Distributie, vanzare, reclama

Incasarea contravalorii produselor vandute se face in numerar de la populatie si prin virament de la agentii economici. Pentru promovarea produselor alimentare pe care GEPETO IMPEX SA le ofera, periodic se fac reclame in presa, posturi locale de radio si televiziune.

Cea mai buna reclama totusi ramane cea « de la client la client » printr-o deservire de calitate a clientilor, prin profesionalism si operativitate.


 • Preturi 

S.C  GEPETO IMPEX SA practica o politica de mare flexibilitate la stabilirea nivelului preturilor de comercializare a marfurilor care sa asigure accesibilitate cator mai multe categorii de consumatori si pe aceasta cale un volum ridicat de vanzari.


 • Asigurarea resurselor

Un obiectiv important in strategia de afaceri pentru perioada urmatoare este ca finantarea activitatii curente sa se faca in continuare, in mare masura, pe seama creditului comercial obtinut de la furnizori, prin cresterea perioadei de plata, in perioada de scadere a vanzarilor.

Principala preocupare a organizatiei noastre se indreaptă către clientii directi si indirecti, angajati, colaboratori, furnizori si alte parti interesate.

Prin cresterea profitului asigurăm dezvoltarea firmei, cresterea calitatii si sigurantei produselor alimentare si a increderii clientilor nostri. Cifra de afaceri este in continuă crestere ca rezultat al diversificarii produselor si extinderii activitatilor. Rezultatele obtinute sunt urmare a dotarilor tehnice care sunt completate de un sistem informational bine pus la punct, logistica, organizarea proceselor, diversificarea produselor si a extinderii segmentului de piata. Avem colaborari cu alte firme de profil pe plan naţional existand perspective de extindere si pe alte piete.

In prezent există o preocupare deosebită pentru marirea portofoliului de clienti, selectarea personalului pe baza performantelor individuale, perfectionarea continua a pregatirii lucratorilor, marirea si imbunatatirea bazei materiale.


 • Responsabilitate sociala 

Nu în ultimul rand declaram preocuparea continuă pentru crearea unui sistem de lucru optim pentru salariati, iar avantajele salariale să fie stimulative si adecvate sistemului de valori.

In acelasi timp conducerea GEPETO IMPEX SA a urmarit si urmareste imbunatatirea conditiilor de sanatate si securitate ocupationala si protejarea mediului inconjurator. Se asigura si protectia lucratorului privind normele SSM, oferind conditii optime de desfasurare a activitatilor. De asemenea, acordam o importanta deosebita si managementului mediului inconjurator.


 • Domeniul de aplicare

Manualul de management al calitatii si sigurantei alimentului este un document al SMCSA, “Cartea de Vizita” a S.C  GEPETO IMPEX SA, prin care conducerea organizatiei isi defineste si documenteaza politica, obiectivele si angajamentul cu privire la Calitatea si Siguranta Alimentului.

Manualul contine prevederi referitoare la functiile sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentului, rezultate din aplicarea selectiva si adoptarea cerintelor sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentului (conform Standardelor de referinta si Codex Alimentarius prevazute la cap.2.1), la specificul si domeniul de activitate al organizatiei.Scurt Istoric

Gepeto Impex SA, infiintata in anul 1998, a intrat in exploatare in anul 2008 si a fost realizata pe baza unei investitii de doua milioane de euro din fonduri europene de preaderare.

1998
Infiintarea Companiei

Compania Gepeto a fost infiintata in 2008 avandu-i ca actionari pe Robert Boroianu, Dumitru Soldatu si Marin Costica

2008
Extindere Fabrica

Gepeto a deschis propria unitate de  depozitare, transare carne de porc, vita si oaie,  unitate de obtinere a carnii tocate si preparate precum si de procesare a carnii de pasare, porc, vita, oaie si curcan.

2009
Deschidere Magazine Gepeto

Societatea Gepeto Impex a deschis magazine proprii in orasul Constanta, Mangalia, Navodari si Medgidia

2019
Inchidere Magazine Gepeto

Societatea Gepeto Impex a inchis magazinele proprii, urmand o alta viziune bazata pe distributia produselor.

Invested your money with real Professionals

Meet our Team of Specialists

Share this post